OM OSS


Vi bor på Slättebråten som ligger mellan Habo kyrka & Mullsjö.

Jag, Petra driver Bringsjö´s Pigga Hunden med hjälp från min man Anders. Vi är båda egna företagare, jag håller på med hundar & Anders fotograferar djur, barn, bröllop, reklam m.m.


Mitt intresse är djur, jag får så mycket tillbaka från dem. Alltid ärliga & säger vad de tycker på sitt sätt. Jag är uppvuxen med hundar, katter, hästar & vandrande pinnar. Men det tog en tag att inse att det var hundar som skulle bli mitt kall. Resan dit var inte spikrak. Jag höll på med hästar & har haft häst sedan jag var 15 år, tävlade mycket med min Duchesse i distansridning (maraton till häst) vi hade många bra resultat. Pamina var en helt annan typ av häst & vi kom aldrig ut på tävlingsbanorna, efter en avsittning med inte så bra resultat smög sig rädslan in och jag kände att jag skulle gå vidare. Saknar Pamina men hon har det mycket bättre nu. Självklart saknar jag hästar & ridningen ute i naturen. Men tiden räcker inte till just nu men en dag så står det en häst här på gården!

Numera så laddar jag mina batterier med hundarna ute i skogen.

Våra tjejer Bella, Nala & Nike är vårt allt! Det bor även två katter på gården, Kurre & Tyke. Katterna är enbart mina säger Anders, de har en sorts hat/kärleksförhållande till varandra.


Numera står jag helt på egna ben, jag sa upp mig 2012 från min fasta tjänst på Superfos i Mullsjö.

Resan till att stå på egna ben började.......


2004 när jag bestämde mig för att gå en introduktionskurs i hundmassage och det som jag upplevde då är helt otroligt.

2005 stod jag stolt med mitt diplom i handen.

2008 registrerade jag mitt företag "Bringsjö´s Pigga Hunden"

2010 började jag & Anders fundera på vad vi skulle göra med våra företag om vi kunde arbeta ännu mer tillsammans. Vi är ju starkare ihop. Jag med att ta hand om hundarna & Anders som förevigar dem med sin kamera. Långt bak i huvudet fanns ju lite tankar på hunddagis & pensionat. Många skisser, ritningar, offerter, ansökningar & telefonsamtal avhandlades & vi blev väl ännu vuxnare på kuppen!

2012 var äntligen allt klart så den 2 juni 2012 öppnade vi dörrarna till vårat toppmoderna hundpensionat & dagis, vi la till även en butik.

2019 står med ett halvskrivet blad när jag bara har hunddagis, pensionatet tar paus.

2022 tioårsjubileum.Företaget blomstrar


Våra drömmar att få allt att fungera är bara i sin linda men vi kommer att lyckas och efter 10 år kan vi nog säga att vi lyckats...

Mina utbildningar


Axelsons Animal School i Stockholm:

Hundmassageutbilningen

Akupressur för hund

Zonterapi för hund


SBK:

Allmänlydnadsinstruktör

Rallylydnadsinstruktör


HUNDutbildningsgruppen i Alvesta:

Hunddagis & Hundpensionatsföreståndare

HUND 3

Blodspår som berikning

Hundkursledare

Hundproblemsutredare

BMA

Läsa hund


Eva Marie Wergård:

Think outside the candy box


Kyllesjöhund:

SkogsbrandhundTessla, världens första & enda borderterrier som är certifierad skogsbrandhund.

Vi åker ut på uppdrag och kollar av den släckta skogsbranden eller gräsbranden så inte några glödhärdar ligger och pyr i jorden.

Företaget innehar F-skattsedel 

 

Försäkringar finns

Godkänd av Länstyrelsen

VÅR INTEGRITETSPOLICY

Du ska känna dig fullständigt trygg hos oss när du lämnar dina personliga uppgifter till oss. Är du kund hos oss samtycker du till behandling av dina personuppgifter.


Personuppgifter som lagras

Pigga Hunden kräver inte att du lämnar ditt personnummer vid bokning av dagis/pensionatsplats eller för att gå kurs hos oss. Dock kräver vi vid att det  avtal som skrivs mellan oss att personnummer uppges. Övriga uppgifter som måste lagras för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på bästa sätt är:

namn

adress

telefonnummer 

e-post adress

Dessa uppgifter är nödvändiga för vår verksamhet för att vi ska kunna ta kontakt med er som kund om det skulle finnas behov av detta.


Sparande av personuppgifter?

Vi sparar dina personuppgifter (namn, adress, telefonnr, e-post adress) eller korrespondens i följande fall:

bokningar av pensionatsplats eller dagisplats

kursanmälan

när du kontaktar oss via kontaktformulär


Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för att kunna genomfara, hantera och redovisa vår verksamhet enligt bokföringslagen, samt för utskick av information.


Ditt godkänannde

Genom att du lämnar dina personuppgifter godkänner du att Bringsjö´s Pigga Hunden lagrar och behandlar dessa tillsvidare. Ditt godkännande sker i och med av avtalet som skrivs mellan parterna vid bokningar av dagis/pensionat och i samband med kursanmälan eller din kontakt skriftligen med oss. Om du inte av någon anledning vill att vi sparar dina personuppgifter kan du enkelt höra av dig till oss så ordnar vi detta.


Webplatsen

Vi har ingen form av cookies eller någon annan typ av spårningsprogram.

Gör du en förfrågan/bokning/anmälan lagras din IP-adressDina uppgifter/avtal

Lämnas inte ut, delas inte eller säljs  till tredje part

Dina bokningsjournaler/avtal med dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av någon annan än behöring person


Fotografering

När du gör en kursanmälan fyller du i om det är ok eller inte att fotografering av dig och din hund är ok för att läggas ut på sociala medier, ert namn kommer inte att publiceras i samband med att bilderna publiceras.

Välkommen med din bokning eller kursanmälan!

0702 360 144 eller via mail petra@bringsjo.se